marjolijnwittink.reismee.nl

The end of the road

The final day. Nog even een laatste berichtje uit het zo zonnige Zimbabwe. Not today, lijkt wel herfst hier! Maar na 51 nu toch weer richting het regenachtige nl. Na hard en veel gewerkt te hebben zoals kooien schoonmaken, Lady Diana Center onderhouden, dieren verzorgen, op de quad crossen en niet te vergeten mama zijn voor Oranje! De baby's Lily, Nancy en Oranje zijn erg vooruit gegaan, zo mooi om te zien! Oranje kan nu eindelijk gewoon lopen en begint al lekker veel te bijten en z' n kill en attack uit te voeren!

De laatste paar dagen nog lekker veel met de dieren doorgebracht en gisteren, mijn officele laatste dag, smorgen lekker ontbeten met pannekoeken, de hele middag nog even als laatste keer lekker door de bush bush gescheurd! Freedom!

En als laatste avond zijn we naar Heavens Gate geweest, Amazing! (fotos komen nog ivm met stroomuitval) en daar lekker supper gehad met chips, chicken en sweets. En niet te vergeten de beloofde mooie zonsondergang. Maar helaas, treffen we het net weer.. mist mist en nog eens mist! Zat je daar lekker als een eskimo midden in de bush bush op een berg. Maar het had ook wel wat, een ervaring voor 1 keer en nooit weer! Dacht je alles gehad te hebben, krijg je ook nog een lekke band midden in de bush bush. Bij aankomst, als ijsblokje, eerst nog even lekker met Oranje gehugged en gespeeld om te ontdooien.

The final last time with the kill and attack Lion King!

See you in the Netherlands Bru!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!